Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Carnivores: Dinosaur Hunter HD Türkçe yama

09.05.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Carnivores: Dinosaur Hunter HD. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Carnivores: Dinosaur Hunter HD (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: METROiD
Oyun açıklaması:
Yakın gelecekte mühendislikteki gelişmeler yıldızlararası seyahati mümkün kıldı ve uzay araştırmaları çağını başlattı. İnsanlığın keşfettiği birçok gezegen boyunca, Jura döneminde Dünyaya çok benzeyen bir dünya vardı.

İndirme sayısı:
10463
Yayın yılı:
2013





Carnivores: Dinosaur Hunter HD oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Carnivores: Dinosaur Hunter HD dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Carnivores: Dinosaur Hunter HD klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Carnivores: Dinosaur Hunter HD ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Carnivores: Dinosaur Hunter HD oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Carnivores: Dinosaur Hunter HD içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Carnivores, Chasm: The Riftten sonra Ukrayna Eylem Formları stüdyosunda oynayan ikinci oyuncu.
Turok: Dinosaur Hunter, Dünyanın hala dinozorlar tarafından yönetildiği tarih öncesi zamanlarda yaşayan barbar Turokun maceralarını anlatan 1996 tarihli bir dizi çizgi romana dayanan bir aksiyon FPP
Uzun zaman önce, çok uzun zaman önce, dinozorlar Dünyada hüküm sürerken bir yumurta vardı.
Carnivores: Cityscape, oyuncunun büyük ve kana susamış dinozorlarla mücadele ettiği Sunstorm Interactivein bir dizi aksiyon oyununun başka bir parçasıdır.
Carnivores: Dinosaur Hunter Reborn for PC, Action Forms tarafından oluşturulan en çok satan oyunun yenilenmiş bir versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle