Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Columns Crown Türkçe yama

30.03.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Columns Crown. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: NOP, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Columns Crown (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: NOP
Oyun açıklaması:
Chu Chu Rocket! ile güçlü bir şekilde etkiledikten sonra Sega, GBA bilinmezleri için büyüyen temsilcisine Columns Crown ile katkıda bulunuyor. Neşeli bir şekilde imkansız olan arka plan, Prenses Dazzleı bir taç yaratmak ve kraliçe olmak için 24 gizemli mücevher bulması için görevlendirir.

İndirme sayısı:
9908
Yayın yılı:
2001





Columns Crown oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Columns Crown dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Columns Crown klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Columns Crown ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Columns Crown oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Columns Crown içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sovereignty: Crown of Kings, karmaşık 4X stratejilerinin mekaniğini klasik taret ve kart unsurlarıyla birleştiren fantezi tabanlı bir strateji oyunudur.
İlk Taç, önceki sahneleri The Lost Crown: A Ghosthunting Adventure ve The Last Crown: Haunting of Hallowed Isle olan korku iklimlerindeki macera üçlemesinin üçüncü bölümüdür.
The Last Crown: Blackenrock, paranormal araştırmacılara sıklıkla atıfta bulunulan hayalet avcıları hakkında PC için orijinal macera oyunu serisinin bir başka bölümüdür.
Princess Crown, Sega Saturn konsolundan aynı başlık altında bir oyunun dönüştürülmesidir.
PC için Crown ve Council, sıra tabanlı bir stratejidir. Oyun Mojang AB stüdyosu tarafından geliştirildi, ancak işin çoğu bir adam tarafından yapıldı - Henrik Pettersson.
Yorumlar
Yorum ekle