Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Blood Knights Türkçe yama

05.10.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Blood Knights. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Blood Knights (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: iRRM
Oyun açıklaması:
İnsanlar binlerce yıldır iblislerin Dünyaya ayak basmasını engelleyen kan mührüne sahiptir. En güçlü, ölümsüz vampir Kainin donmuş kanını içerir ve hiçbir şekilde vampirlerin eline geçmemelidir.

İndirme sayısı:
10357
Yayın yılı:
2013





Blood Knights oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Blood Knights dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Blood Knights klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Blood Knights ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Blood Knights oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Blood Knights içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Cesur Şövalyeler şehre geri döndü! Knights-The Magic Medicine, kült Polonyalı çizgi romana dayanan çok popüler Knights-Learn to fly oyununun devamı niteliğindedir.
Knights of the Nine, PC sürümünü özellikle PlayStation 3 sürümü için hazırlanan yeni öğelerle genişleten The Elder Scrolls IV: Oblivionın ilk tam teşekküllü eklentisidir.
Knights and Merchants, bizi ortaçağ Avrupasına götüren bir strateji oyunudur.
Knights of Pen & Paper 2, PC, AND ve iOSta yayınlanan bir komedi RPGsidir.
Gabriel Knight 3: Blood of the Sacred, Blood of the Damnedın aksiyonu, Fransız Alplerinde bulunan uzak bir kasaba olan Rennes-le-Chateauda gerçekleşir.
Yorumlar
Yorum ekle