Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Not for Broadcast Türkçe yama

20.02.2023
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Not for Broadcast! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir MiRACLE.

Oyun için türkçe yama metni Not for Broadcast (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: MiRACLE
Oyun açıklaması:
Not For Broadcast, macera ve simülasyon oyunlarının unsurlarını birleştirir. Oyun, bağımsız NotGames stüdyosu tarafından geliştirildi ve tinyBuild tarafından yayınlandı.

İndirme sayısı:
9589
Yayın yılı:
2022





Not for Broadcast oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Not for Broadcast dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Not for Broadcast klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Not for Broadcast ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Not for Broadcast oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Not for Broadcast içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bandit Simulator, aynı zamanda Ancient Space, Hard West veya Phantom Doctrine gibi oyunlardan da sorumlu olan bağımsız Polonya stüdyosu CreativeForge Games tarafından geliştirilen simülasyon, gizli
Yayın Bakanlığı, platform başlıklı bir macera oyunuyla evlenir; Oyun, Yayın Bakanlığı ile aynı adı taşıyan bir ekip tarafından geliştirildi ve Hitcents ve Playism tarafından yayınlandı.
Profesör Layton ve Mucize Maskesi, macera unsurlarını mantıksal oyunlar ve bilmecelerle birleştiren harika bir serinin bir sonraki bölümüdür.
Haunted Chocolatier, aksiyon RPG, simülasyon ve ekonomik strateji unsurlarını birleştirir.
Replaced, yandan kaydırmalı bir platform oyunu olarak yapılmış bir bilim kurgu aksiyon macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle