Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Replaced Türkçe yama

24.01.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Replaced! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir MiRACLE.

Oyun için türkçe yama metni Replaced (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: MiRACLE
Oyun açıklaması:
Replaced, yandan kaydırmalı bir platform oyunu olarak yapılmış bir bilim kurgu aksiyon macera oyunudur. Sad Cat Studios tarafından geliştirildi ve Coatsink tarafından yayınlandı.

İndirme sayısı:
10259
Yayın yılı:
2023





Replaced oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Replaced dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Replaced klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Replaced ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Replaced oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Replaced içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC için Starr Mazer, klasik bir "ve tıkla" macera oyununun öğelerini yandan kaydırmalı bir arcade shootem up ile benzersiz bir şekilde birleştiren bağımsız bir retro bilim kurgu yapımıdır.
Metroid Fusion, ilgi çekici bir bilim kurgu hikayesi ve çarpıcı grafiklere sahip yandan kaydırmalı bir aksiyon/macera oyunudur.
Hibernaculum, bilim kurgu korku tarzında yapılmış bir RPGdir. Proje, Primordia ve Strangeland tarafından bilinen Wormwood Studios tarafından geliştirildi.
Bir yandan kaydırmalı aksiyon oyunu ve platform melezi olan SkyKeepers, Vancouver, Kanadada bulunan Sword Twin Studios adlı bir bağımsız stüdyonun ilk oyunudur.
PC, XONE ve PS4 için Zheros, türün klasiklerine gönderme yapan bir bilim kurgu evreninde geçen yandan kaydırmalı bir savaş oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle