Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dragon Ball: The Breakers Türkçe yama

20.05.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz Dragon Ball: The Breakers! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Dragon Ball: The Breakers (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: ViRiLiTY
Oyun açıklaması:
Dragon Ball: The Breakers, popüler Japon çizgi roman ve çizgi filmlerinin lisanslı çevrimiçi bir aksiyon oyunudur. Dragon Ball: Xenoverse 2nin yazarları Dimps stüdyosu tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
9041
Yayın yılı:
2023





Dragon Ball: The Breakers oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dragon Ball: The Breakers dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dragon Ball: The Breakers klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dragon Ball: The Breakers ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dragon Ball: The Breakers oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dragon Ball: The Breakers içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dragon Ball: PC, PS4 vb. için Xenoverse, Akira Toriyamanın popüler mangasına dayanan bir dövüş oyunudur.
PC, PS4 ve XONE için Dragon Ball FighterZ, popüler Dragon Ball mangasından (Akira Toriyama tarafından yaratılmıştır) karakterlerin birbirine karşı savaştığı bir dövüş oyunudur.
Dragon Ball Z: Budokai 3, popüler çizgi romanlara ve aynı başlık altındaki bir TV dizisine dayanan bir dövüşün başka bir sürümüdür.
Dragon Ball Legends, dövüş ve kart oyunlarının unsurlarını birleştiren bir melezdir.
Dragon Ball Z: PS2 ve GCN için Budokai, Dragon Ball Z adlı lionized manga ve animenin popüler karakterleriyle savaştığımız dövüş oyunu serisinin ilk bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle