Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Executioner Türkçe yama

02.04.2023
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız The Executioner. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama GZKS sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni The Executioner (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: GZKS
Oyun açıklaması:
Cellat, RPG ve görsel roman unsurlarını birleştiren 2D bir oyundur. Oyun, oyuncuların bilgi almak için insanlara işkence eden ve suçunu kabul edenleri öldüren Cellat rolünü üstlenmesine izin veriyor.

İndirme sayısı:
10647
Yayın yılı:
2019





The Executioner oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Executioner dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Executioner klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Executioner ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Executioner oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Executioner içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Executioner, Shinji Mikami tarafından 2014te yayınlanan karanlık bir hayatta kalma korku oyunu The Evil Withinin üçüncü resmi hikaye genişletmesidir.
Roman Sands Re: Build benzersiz bir oyundur. Macera oyunu ve görsel roman unsurlarını, Gacha oyunlarından, korku filmlerinden, hayatta kalma prodüksiyonlarından veya son olarak bulmaca oyunlarından
PC ve PS4 için Transport Giant, oyuncunun toplu taşımanın beşiğine dalması ve mütevazı bir sermayeyle yola çıkarak dev, uluslararası bir taşımacılık imparatorluğu yaratmaya çalışan bir nakliye
Dört farklı canavar kamyonla (Executioner, Firestone Wilderness, Snake Bite ve Stinger), aşağı ve kirli Farm Road 29 (bir pist) boyunca lastikleri yak ve tamponları parçala.
Alternate Jake Hunter: Daedalus The Awakening of Golden Jazz, oyuncuların büyükbabasının ölümünün gizemini çözmeye çalışan bir adamın rolünü üstlendiği görsel roman macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle