Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Transport Giant Türkçe yama

27.02.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Transport Giant, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama Razor1911 sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Transport Giant (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: Razor1911
Oyun açıklaması:
PC ve PS4 için Transport Giant, oyuncunun toplu taşımanın beşiğine dalması ve mütevazı bir sermayeyle yola çıkarak dev, uluslararası bir taşımacılık imparatorluğu yaratmaya çalışan bir nakliye şirketi sahibinin rolünü üstlenmesine izin veren bir oyundur.

İndirme sayısı:
10391
Yayın yılı:
2004





Transport Giant oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Transport Giant dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Transport Giant klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Transport Giant ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Transport Giant oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Transport Giant içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Büyük beğeni toplayan Giant serisinin son bölümü olan Farming Giant, oyuncuları, geniş oyun dünyasında kapsüllenmiş Avrupanın zengin ve verimli topraklarında uluslararası bir tarım imparatorluğu
Transport Fever for PC, en iyi Train Fever ile tanınan bir İsviçre stüdyosu olan Urban Gamesin ikinci oyunudur.
PC, iOS vb. için piyasaya sürülen Empire Transport, Travian Gamesin tarayıcı tabanlı MMO Rail Nationından ilham alan bir sosyal ekonomik strateji oyunudur.
Car Transport Simulator, oyuncunun çeşitli araba türlerini taşıyan bir treylerin sürücüsü rolünü oynamasına izin veren bir simülatör oyunudur.
Down Under, karmaşık bir ekonomik strateji oyunu olan Transport Giant için bir genişlemenin alt başlığıdır.
Yorumlar
Yorum ekle