Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Zombie Shooter Türkçe yama

29.12.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Zombie Shooter, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Zombie Shooter (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: POSTMORTEM
Oyun açıklaması:
Yaşam ve ölüm arasındaki çizgi nerede? İnsan bilimi bunu anlamak için ne kadar ileri gidebilir? İnsanlığı kurtarmak için büyük savaşa katılın ve neler olduğunu öğrenin!

İndirme sayısı:
10452
Yayın yılı:
2008





Zombie Shooter oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Zombie Shooter dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Zombie Shooter klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Zombie Shooter ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Zombie Shooter oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Zombie Shooter içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Zombie Night Terror, beyin ölümü gerçekleşen canlı cesetlerin kontrolünü ele aldığımız stratejik unsurlara sahip bir aksiyon oyunudur.
Şehir nüfusunun çoğunu akılsız beyin aç canavarlara dönüştüren feci bir kimyasal kazadan kurtulanları kurtarmak için zombi istilasına uğramış bir şehrin sokaklarında savaşın.
Yet Another Zombie Defense HD, kule savunma unsurlarına sahip bir 2014 çift çubuk nişancı olan Yet Another Zombie Defensein genişletilmiş ve yenilenmiş bir versiyonudur.
Day of the Zombie, ölümsüz ordularını yok ettiğimiz düşük bütçeli bir aksiyon/FPS oyunudur.
Zombie Accountant, Going Loud Studios ekibi tarafından yürütülen ilk projedir.
Yorumlar
Yorum ekle