Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Zombie Driver Türkçe yama

16.12.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Zombie Driver, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Zombie Driver (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: ORACLE
Oyun açıklaması:
Şehir nüfusunun çoğunu akılsız beyin aç canavarlara dönüştüren feci bir kimyasal kazadan kurtulanları kurtarmak için zombi istilasına uğramış bir şehrin sokaklarında savaşın.

İndirme sayısı:
8984
Yayın yılı:
2009





Zombie Driver oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Zombie Driver dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Zombie Driver klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Zombie Driver ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Zombie Driver oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Zombie Driver içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Numarayı adıyla kaçırmanıza izin vermeyin, Race Driver 2, bir dizi kuyudan dördüncü üretim olan TOCA 1, TOCA 2 ve TOCA Race Driverdan (aka: Pro Race Driver, V8 Race Driver ve DTM Race Driver) hemen
Zombie Night Terror, beyin ölümü gerçekleşen canlı cesetlerin kontrolünü ele aldığımız stratejik unsurlara sahip bir aksiyon oyunudur.
Driver 76, PlayStation Portablea adanmış ilk Driver oyunudur. Sahipleri artık dinamik araba ve motosiklet arayışlarını deneyebilir, sanal bir şehri yürüyerek keşfedebilir, çeşitli silahlar çekebilir
Driver 2: Back on the Streets (Sürücü 2: The Wheelman Is Back in North America), PS1de yayınlanan bir açık dünya araba aksiyon oyunudur.
Train Driver 2, bir tren operatörü veya tren memuru rolünü üstlenmemizi sağlayan ücretsiz bir simülatördür.
Yorumlar
Yorum ekle