Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Stray Blade Türkçe yama

23.03.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Stray Blade. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir iOTA, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Stray Blade (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: iOTA
Oyun açıklaması:
Stray Blade, bizi sırlar ve tehlikelerle dolu renkli bir diyara yolculuğa çıkaran bir aksiyon RPGsidir. Oyun, bağımsız Alman stüdyosu Point Blank Games tarafından geliştirildi ve 505 Games tarafından yayınlandı.

İndirme sayısı:
9017
Yayın yılı:
2023





Stray Blade oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Stray Blade dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Stray Blade klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Stray Blade ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Stray Blade oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Stray Blade içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Stray, Polonyalı bağımsız stüdyo Robot Gentleman Studiosun, 60 saniyelik hayatta kalma oyunuyla tanınan bir platform oyunudur.
Stray, Blue Twelve Studio ekibi tarafından geliştirilen ve Annapurna Interactive tarafından yayınlanan bağımsız bir oyundur.
PC, XONE vb. için Ghost Blade HD, Hucast Games tarafından geliştirilen bir shootem up oyunudur.
Stray Gods (başlangıçta Chorus olarak bilinir), etkileşimli bir müzikal ile görsel bir roman macera oyununun birleşimidir.
PS4teki Blade Ballet, küçük bir stüdyo DreamSail Gamesden bir arcade oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle