Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Ghost Blade HD Türkçe yama

03.12.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Ghost Blade HD. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Ghost Blade HD (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: MP2K
Oyun açıklaması:
PC, XONE vb. için Ghost Blade HD, Hucast Games tarafından geliştirilen bir shootem up oyunudur. 1990lardaki birçok benzer oyundan açıkça ilham aldı.

İndirme sayısı:
10198
Yayın yılı:
2017





Ghost Blade HD oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Ghost Blade HD dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Ghost Blade HD klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Ghost Blade HD ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Ghost Blade HD oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Ghost Blade HD içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Ghost Song, ayrıntılı, atmosferik bilimkurgu konumları ve karşılaşılan uzaylılarla çeşitli savaşlar içeren bir 2D metroidvania aksiyon oyunudur.
Ghost of Tsushima: Legends, Temmuz 2020de piyasaya sürülen Ghost of Tsushima oyununun bir eklentisidir.
PS4teki Blade Ballet, küçük bir stüdyo DreamSail Gamesden bir arcade oyunudur.
Sniper: Ghost Warrior 3 PC, PS4 ve XONE için, Polonya CI Games tarafından başlatılan ve geliştirilen, keskin nişancılarla ilgili popüler birinci şahıs nişancı serisinin üçüncü bölümüdür.
Ghost Giant, portföyünde sıcak bir şekilde karşılanan Fe ve Flipping Deathi içeren bağımsız stüdyo Zoink Games tarafından geliştirilen bir macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle