Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Sniper: Ghost Warrior 3 Türkçe yama

20.05.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Sniper: Ghost Warrior 3. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Sniper: Ghost Warrior 3 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: OUTLAWS
Oyun açıklaması:
Sniper: Ghost Warrior 3 PC, PS4 ve XONE için, Polonya CI Games tarafından başlatılan ve geliştirilen, keskin nişancılarla ilgili popüler birinci şahıs nişancı serisinin üçüncü bölümüdür.

İndirme sayısı:
8296
Yayın yılı:
2017





Sniper: Ghost Warrior 3 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Sniper: Ghost Warrior 3 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Sniper: Ghost Warrior 3 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Sniper: Ghost Warrior 3 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Sniper: Ghost Warrior 3 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Sniper: Ghost Warrior 3 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sniper Ghost Warrior Contracts 2, serinin ikinci oyunu ve Polonyalı CI Games stüdyosu tarafından 1.
Sniper: Ghost Warrior, oyuncunun ada eyaletinin askeri rejimi Isla Trueno ile savaşmak için yola çıkan deneyimli bir keskin nişancı rolünü üstlendiği bir taktik aksiyon oyunudur.
Sniper Elite III: Ultimate Edition, 2005te Sniper Elite: Berlin 1945 tarafından başlatılan ve Rebellion tarafından geliştirilen popüler keskin nişancı atıcılarının üçüncü bölümünün eksiksiz bir
PC, PS4 ve XONE için Sniper Elite 4, 2. Dünya Savaşının farklı cephelerinde savaşan eğitimli bir keskin nişancı rolünü üstlendiğimiz popüler birinci şahıs taktik nişancı oyunlarının dördüncü
Sniper Elite 5, gizli unsurlara sahip bir keskin nişancı atış oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle