Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 Türkçe yama

02.03.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Sniper: Ghost Warrior Contracts 2, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama TLC sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: TLC
Oyun açıklaması:
Sniper Ghost Warrior Contracts 2, serinin ikinci oyunu ve Polonyalı CI Games stüdyosu tarafından 1.000 metreye kadar isabetli atış yapabilen profesyonel bir keskin nişancı rolünü üstlenme fırsatına sahip olduğumuz bir başka yapım.

İndirme sayısı:
9547
Yayın yılı:
2021





Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sniper: Ghost Warrior, oyuncunun ada eyaletinin askeri rejimi Isla Trueno ile savaşmak için yola çıkan deneyimli bir keskin nişancı rolünü üstlendiği bir taktik aksiyon oyunudur.
Ücretli bir suikastçı rolünü üstlendiğiniz popüler bir aksiyon oyunu serisinin üçüncü bölümü, Ajan 47.
Sniper: Ghost Warrior 3 PC, PS4 ve XONE için, Polonya CI Games tarafından başlatılan ve geliştirilen, keskin nişancılarla ilgili popüler birinci şahıs nişancı serisinin üçüncü bölümüdür.
Sniper 3D Assassin, keskin nişancı olarak oynadığımız, çeşitli görevlerde polisi ve orduyu desteklediğimiz bir nişancı oyunudur.
Sniper Elite 5, gizli unsurlara sahip bir keskin nişancı atış oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle