Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Stray Türkçe yama

21.08.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Stray. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama DEFJAM.

Oyun için türkçe yama metni Stray (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: DEFJAM
Oyun açıklaması:
Stray, Blue Twelve Studio ekibi tarafından geliştirilen ve Annapurna Interactive tarafından yayınlanan bağımsız bir oyundur. Oyunun aksiyonu, insanlığın bir anı bile olmadığı bir dünyada geçiyor.

İndirme sayısı:
9331
Yayın yılı:
2023





Stray oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Stray dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Stray klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Stray ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Stray oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Stray içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Gezici Köy, alışılmadık bir fantezi ekonomik stratejisidir. Proje, Nimbatus: The Space Drone Constructor veya Niche a genetik hayatta kalma oyunu gibi oyunlarla tanınan Stray Fawn Studio ekibi
Stray, Polonyalı bağımsız stüdyo Robot Gentleman Studiosun, 60 saniyelik hayatta kalma oyunuyla tanınan bir platform oyunudur.
Stray Gods (başlangıçta Chorus olarak bilinir), etkileşimli bir müzikal ile görsel bir roman macera oyununun birleşimidir.
Conception Plus: Oniki Yıldızın Kızları, jRPG / görsel roman serisinin bir sonraki bölümüdür.
Anacrusis, kooperatif oyun için tasarlanmış bir FPSdir. Oyun bağımsız stüdyo Stray Bombay tarafından geliştirilmiştir.
Yorumlar
Yorum ekle