Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Marble Duel Türkçe yama

10.08.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Marble Duel. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama AoRE.

Oyun için türkçe yama metni Marble Duel (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: AoRE
Oyun açıklaması:
Marble Duel, PopCapin ünlü Zuma serisinin formülünü kullanan ilginç bir mantık arcade oyunudur. Başlık, 2002 yılında kurulan ve mobil cihazlar için oyunların piyasaya sürülmesiyle ilgilenen Rus şirketi HeroCraft tarafından oluşturuldu, ancak portföyünde örneğin PC için başlıklar da bulunuyor.

İndirme sayısı:
8709
Yayın yılı:
2014





Marble Duel oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Marble Duel dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Marble Duel klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Marble Duel ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Marble Duel oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Marble Duel içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Marble Age, bağımsız stüdyo Clarus Victorianın sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
Marble Blast Ultra, klasik Marble Blast serisinin en yenisidir. Tüm gece ayakta kalan oyun ve çılgın bir görsel cila seviyesi ile bir arcade aksiyon başyapıtı için hazır olun.
Mermer Yap! Bad Habit Productions tarafından piyasaya sürülen bir yarış oyununun unsurlarıyla zenginleştirilmiş üç boyutlu bir platform oyunudur.
Deckstorm: Duel of Guardians, Android ve iOS için mobil bir fantezi kart oyunudur.
Marble Arena 2, amacın bir labirentte bir topu yönlendirmek olduğu bir arcade oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle