Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Deckstorm: Duel of Guardians Türkçe yama

26.02.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Deckstorm: Duel of Guardians, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Deckstorm: Duel of Guardians (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: CFF
Oyun açıklaması:
Deckstorm: Duel of Guardians, Android ve iOS için mobil bir fantezi kart oyunudur. Oyun, mikro dönüşümlerle oynaması ücretsiz bir model kullanır ve DeNA tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
8049
Yayın yılı:
2016





Deckstorm: Duel of Guardians oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Deckstorm: Duel of Guardians dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Deckstorm: Duel of Guardians klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Deckstorm: Duel of Guardians ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Deckstorm: Duel of Guardians oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Deckstorm: Duel of Guardians içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Yu-Gi-Oh! PC, AND ve iOSta yayınlanan Duel Links, Kazuki Takahashinin 1990larda yarattığı mangasında yer alan popüler kart oyununun sanal bir versiyonudur.
Yu-Gi-Oh! Master Duel, Konami tarafından geliştirilen en büyük koleksiyon kart oyunlarından (CCG) birinin başka bir bilgisayar uyarlamasıdır.
Guardians: A Torchlight Game, Perfect World tarafından AND ve iOS sistemine sahip mobil cihazlar için geliştirilen ve isteğe bağlı mikro dönüşümlerle oynaması ücretsiz bir modelde dağıtıldığı bir
Seven Guardians, AND ve iOSta bulunan bir fantezi dünyasında geçen bir strateji oyunudur.
Duel Revolution, Pokemon formülünden ilham alan Android cihazlar için sıra tabanlı bir RPG oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle