Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Marble Age Türkçe yama

17.05.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Marble Age. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama F4CG.

Oyun için türkçe yama metni Marble Age (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: F4CG
Oyun açıklaması:
Marble Age, bağımsız stüdyo Clarus Victorianın sıra tabanlı bir strateji oyunudur. AND, PC ve iOS dahil olmak üzere çeşitli platformlarda yayınlandı.

İndirme sayısı:
8394
Yayın yılı:
2014





Marble Age oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Marble Age dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Marble Age klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Marble Age ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Marble Age oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Marble Age içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Marble Blast Ultra, klasik Marble Blast serisinin en yenisidir. Tüm gece ayakta kalan oyun ve çılgın bir görsel cila seviyesi ile bir arcade aksiyon başyapıtı için hazır olun.
Mermer Yap! Bad Habit Productions tarafından piyasaya sürülen bir yarış oyununun unsurlarıyla zenginleştirilmiş üç boyutlu bir platform oyunudur.
Marble Duel, PopCapin ünlü Zuma serisinin formülünü kullanan ilginç bir mantık arcade oyunudur.
Kororinpa dünyasında bir sonraki maceraya hazır olun! Marble Saga: Kororinpa™, Altın Ayçiçeğini bulma arayışında Karınca Anthonyye yardım etmek için sizi unutulmaz bir yolculuğa çıkarıyor.
Marble Arena 2, amacın bir labirentte bir topu yönlendirmek olduğu bir arcade oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle