Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Nikita: Piracki Wyscig Türkçe yama

10.01.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Nikita: Piracki Wyscig. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama ismail sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Nikita: Piracki Wyscig (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: ismail
Oyun açıklaması:
Nikita: The Pirate Race, ana karakterin Nikita adında bir tilki olduğu yerli bir şirket olan Techland tarafından üretilen ve piyasaya sürülen başka bir oyundur.

İndirme sayısı:
9642
Yayın yılı:
2008





Nikita: Piracki Wyscig oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Nikita: Piracki Wyscig dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Nikita: Piracki Wyscig klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Nikita: Piracki Wyscig ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Nikita: Piracki Wyscig oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Nikita: Piracki Wyscig içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sphere II, Nikita Ltdnin kendini kanıtlamış ekibi tarafından geliştirilen, Rusyanın ilk MMOCRPG üretiminin devamı niteliğindedir.
Nikita: The Secret of the Pirate Treasure, esas olarak Kapitan Pazurun maceralarının ilk bölümünün genç izleyicilerine ve hayranlarına yönelik basit bir platform oyunudur.
Bir torba sütün dışında bir süt torbasının dışında bir süt, psychedelic korku hissi veren deneysel bir görsel roman macera oyunudur.
Bir zamanlar ünlü, bir zamanlar çok gürültülü film Nikitaya atıfta bulunan, operasyonel istihbarat birimlerine zorla alınan ve gizli bir ajan ve gizli bir katil olarak eğitilen kayıp bir kızın
One Piece: Pirate Warriors 4, üçüncü şahıs aksiyon oyunudur. Bu, Japon stüdyosu Omega Force tarafından geliştirilen ve bu stüdyonun başka bir markası olan Dynasty Warriorstan fikirler ödünç alan
Yorumlar
Yorum ekle