Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

La Femme Nikita Türkçe yama

22.07.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız La Femme Nikita. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni La Femme Nikita (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: live_4_ever
Oyun açıklaması:
Bir zamanlar ünlü, bir zamanlar çok gürültülü film Nikitaya atıfta bulunan, operasyonel istihbarat birimlerine zorla alınan ve gizli bir ajan ve gizli bir katil olarak eğitilen kayıp bir kızın hikayesini anlatan macera aksiyon oyunu.

İndirme sayısı:
8061
Yayın yılı:
2023





La Femme Nikita oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) La Femme Nikita dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales La Femme Nikita klasörüne koyun.

3. Türkçe yama La Femme Nikita ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


La Femme Nikita oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve La Femme Nikita içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sphere II, Nikita Ltdnin kendini kanıtlamış ekibi tarafından geliştirilen, Rusyanın ilk MMOCRPG üretiminin devamı niteliğindedir.
Nikita: The Pirate Race, ana karakterin Nikita adında bir tilki olduğu yerli bir şirket olan Techland tarafından üretilen ve piyasaya sürülen başka bir oyundur.
Nikita: The Secret of the Pirate Treasure, esas olarak Kapitan Pazurun maceralarının ilk bölümünün genç izleyicilerine ve hayranlarına yönelik basit bir platform oyunudur.
Bir torba sütün dışında bir süt torbasının dışında bir süt, psychedelic korku hissi veren deneysel bir görsel roman macera oyunudur.
God of War, Kratosun hikayesini anlatan bir aksiyon-macera oyunudur. Bir zamanlar Spartalı bir savaşçıydı, şimdi Olympusa hizmet ediyor.
Yorumlar
Yorum ekle