Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Rise of the Tomb Raider Türkçe yama

19.03.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Rise of the Tomb Raider. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama ORiGiN.

Oyun için türkçe yama metni Rise of the Tomb Raider (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: ORiGiN
Oyun açıklaması:
Tomb Raider serisi, oyun endüstrisindeki en tanınmış serilerden biridir. Birkaç mükemmel taksit ve küçük bir krizden sonra seri, 2013 yılında sadece Tomb Raider adlı muhteşem yeniden başlatmanın yayınlanmasıyla hayranları tarafından yeniden sevildi.

İndirme sayısı:
8949
Yayın yılı:
2023





Rise of the Tomb Raider oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Rise of the Tomb Raider dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Rise of the Tomb Raider klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Rise of the Tomb Raider ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Rise of the Tomb Raider oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Rise of the Tomb Raider içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Rise of the Tomb Raider: Blood Ties for PC, PS4 ve XONE, tüm büyük platformlarda yayınlanan Rise of the Tomb Raiderın bir genişletmesidir.
Paket, yalnızca PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi için mevcuttur ve TOMB RAIDER Legend ve TOMB RAIDER Anniversarynin yeni yeniden düzenlenmiş HD sürümlerini ve ayrıca daha önce PS3™te
Baba Yaga – The Temple of the Witch, Kasım 2015te Xbox 360 ve Xbox One konsollarında ve birkaç ay içinde piyasaya sürülen Season Pass to Rise of the Tomb Raiderın bir parçası olarak sunulan birkaç
PC, PS3 ve X360 için Tomb Raider: Underworld, Lara Croftun başrolde olduğu popüler serinin 8.
Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy, serinin ana kahramanı Lara Croftun ilk maceralarını konu alan bir oyun koleksiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle