Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Crying Suns Türkçe yama

18.06.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Crying Suns. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir iRRM.

Oyun için türkçe yama metni Crying Suns (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: iRRM
Oyun açıklaması:
Crying Suns, görevi düşmüş krallığın kaderini öğrenmek ve insan ırkını tamamen yok olmaktan kurtarmak olan bir uzay filosu komutanının rolünü oynadığımız, uzayda geçen bir taktik roguelike oyunudur.

İndirme sayısı:
10666
Yayın yılı:
2019





Crying Suns oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Crying Suns dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Crying Suns klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Crying Suns ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Crying Suns oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Crying Suns içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Titans of Steel: Warring Suns™ evreni, ana savaş biriminin Titan-AT olarak bilinen Titan Attack Tech olduğu bir gelecek.
SolSeraph, görevi insan medeniyetini yeniden inşa etmek ve onu insanlığa çeşitli tehditler gönderen genç tanrıların saldırılarından korumak olan Şafak Şövalyesi Helios rolünü oynadığımız bir strateji
Shattered Suns, gerçek zamanlı strateji (RTS) türünde aşağıdakilerle devrim yaratıyor: ~ etkileşimli bir kampanya ~ epik bir derinlik hikayesi ~ heyecan verici 3D savaşlar ~ gezegenler ve uydular
Alliance of the Sacred Suns, RPG unsurları içeren bir 4X (keşfet, genişlet, sömür, yok et) strateji oyunudur.
The Bards Legacy: Devil Whiskey, ünlü cRPG üçlemesi The Bards Talein resmi olmayan bir devamıdır.
Yorumlar
Yorum ekle