Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

SolSeraph Türkçe yama

02.04.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız SolSeraph. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni SolSeraph (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: DiGERATi
Oyun açıklaması:
SolSeraph, görevi insan medeniyetini yeniden inşa etmek ve onu insanlığa çeşitli tehditler gönderen genç tanrıların saldırılarından korumak olan Şafak Şövalyesi Helios rolünü oynadığımız bir strateji oyunudur.

İndirme sayısı:
8788
Yayın yılı:
2019





SolSeraph oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) SolSeraph dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales SolSeraph klasörüne koyun.

3. Türkçe yama SolSeraph ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


SolSeraph oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve SolSeraph içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Ratropolis, bağımsız stüdyo Cassel Games tarafından geliştirilen ve gelen düşman ordularının saldırılarından kurtulmak için yerleşimini yönlendirmesi gereken bir sıçan kasaba hükümdarı rolünü
Crying Suns, görevi düşmüş krallığın kaderini öğrenmek ve insan ırkını tamamen yok olmaktan kurtarmak olan bir uzay filosu komutanının rolünü oynadığımız, uzayda geçen bir taktik roguelike oyunudur.
1971 Project Helios, sıra tabanlı bir stratejidir. RECO Technology, üretim ve sürümden sorumludur.
MicroMan, insan medeniyetini tamamen yeni (ve çok daha az hoş) bir bakış açısıyla keşfeden küçülmüş bir adamın rolünü oynadığımız mizahi bir aksiyon macera oyunudur.
Binbaşı Kusanagi ve Bölüm 9 subayı Bateau, onları bir hayalet korsanlığı ve sibernetik insan modifikasyon uygulamaları komplosunun daha derinlerine gönderen bir görevde bir terör örgütünün silah
Yorumlar
Yorum ekle