Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Ratropolis Türkçe yama

30.07.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Ratropolis, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama CLASS sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Ratropolis (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: CLASS
Oyun açıklaması:
Ratropolis, bağımsız stüdyo Cassel Games tarafından geliştirilen ve gelen düşman ordularının saldırılarından kurtulmak için yerleşimini yönlendirmesi gereken bir sıçan kasaba hükümdarı rolünü üstlendiğimiz yandan görünümlü bir strateji kart oyunudur.

İndirme sayısı:
8794
Yayın yılı:
2020





Ratropolis oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Ratropolis dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Ratropolis klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Ratropolis ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Ratropolis oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Ratropolis içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Cardpocalypse, iyi karşılanan Guild of Dungeoneeringin yazarları Gambrinous adlı bağımsız stüdyo tarafından geliştirilen ve Versus Evil tarafından yayınlanan bir kart oyunu ve RPGnin bir melezidir.
Blast Radius, bir uzay gemisi rolünü üstlendiğimiz ve düşman kuvvetlerine karşı bir dizi görevde yer aldığımız bir arcade uzay nişancı oyunudur.
Devil Kingste oyuncular, kahramanlarını bir dizi düşman saldırısına karşı düşmanca çatışmalara yönlendirmesi gereken çeşitli savaşçıların rolünü üstlenirler.
Owlboy for PC, PS4 vb., başlı başına bir baykuş-çocuk rolünü üstlendiğimiz bir platform macera oyunudur.
Drains, bağımsız stüdyo Pathea Games tarafından yaratılan eski tarz bir yandan kaydırma platformlu aksiyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle