Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Alliance of the Sacred Suns Türkçe yama

27.01.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Alliance of the Sacred Suns. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Alliance of the Sacred Suns (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: CLASS
Oyun açıklaması:
Alliance of the Sacred Suns, RPG unsurları içeren bir 4X (keşfet, genişlet, sömür, yok et) strateji oyunudur. Oyun, kozmik bir imparatorluk inşa etmede mümkün olduğunca fazla özgürlük sağlar.

İndirme sayısı:
8920
Yayın yılı:
2023





Alliance of the Sacred Suns oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Alliance of the Sacred Suns dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Alliance of the Sacred Suns klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Alliance of the Sacred Suns ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Alliance of the Sacred Suns oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Alliance of the Sacred Suns içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Titans of Steel: Warring Suns™ evreni, ana savaş biriminin Titan-AT olarak bilinen Titan Attack Tech olduğu bir gelecek.
Sacred: The Gold Edition, Sacred oyun serisinin özel bir sürümüdür.
Crying Suns, görevi düşmüş krallığın kaderini öğrenmek ve insan ırkını tamamen yok olmaktan kurtarmak olan bir uzay filosu komutanının rolünü oynadığımız, uzayda geçen bir taktik roguelike oyunudur.
Başarılı RPG SACRED geliştiriliyor! SACRED PLUS, çok beğenilen aksiyon tabanlı rol yapma oyunu Sacredin yeniden sürümüdür.
PC, PS3 ve X360 için Sacred 3, feshedilmiş bir Alman stüdyosu Ascaron Entertainment tarafından popüler aksiyon RPG serisinin üçüncü bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle