Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Hydropuzzle Türkçe yama

10.09.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Hydropuzzle. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir RiTUEL.

Oyun için türkçe yama metni Hydropuzzle (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: RiTUEL
Oyun açıklaması:
Hydropuzzle, belirli bir şehirde su eksikliğinin gizemini çözmeye çalıştığımız orijinal bir macera-mantık oyunudur. Oyun, Andrzej Kondratiukun yönettiği Polonya filmi Hydrozagadkadan esinlenmiştir.

İndirme sayısı:
9858
Yayın yılı:
2017





Hydropuzzle oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Hydropuzzle dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Hydropuzzle klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Hydropuzzle ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Hydropuzzle oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Hydropuzzle içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
NUTS, bağımsız yaratıcılarla işbirliği içinde geliştirilen, bir bilim insanı rolünü oynayarak, ormandaki izleme yardımıyla sincap sırlarını çözmeye çalıştığımız birinci şahıs bir macera oyunudur.
Peace Island, oyuncunun dünyayı kurtarmaya ve kaybolan insanların gizemini çözmeye çalışan bir "kedi çetesinin" üyelerini kontrol ettiği bir aksiyon macera oyunudur.
Nascence: Annas Songs, Londralı bir fotoğrafçı rolünü oynadığımız ve tehlikeli bir tarikatın gizemini çözmeye çalıştığımız bir korku macera oyunudur.
Alternate Jake Hunter: Daedalus The Awakening of Golden Jazz, oyuncuların büyükbabasının ölümünün gizemini çözmeye çalışan bir adamın rolünü üstlendiği görsel roman macera oyunudur.
The Witness for PC, PS4 vb., bulmaca çözmeye vurgu yapan birinci şahıs bir macera oyunudur ve bu açıdan Myst adlı klasik mantık-macera oyunları serisine benzer.
Yorumlar
Yorum ekle