Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

CT Special Forces: Nemesis Strike Türkçe yama

29.03.2023
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz CT Special Forces: Nemesis Strike. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni CT Special Forces: Nemesis Strike (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: DYNAMiCS140685
Oyun açıklaması:
Terör tehdidi her zamankinden daha büyük hale geliyor. Gizli servisler, tüm gezegende terörist faaliyetlerin patladığını doğruladı. Ortadoğu ve Afrikanın sıcağıyla yüzleşmeye hazır mısınız?

İndirme sayısı:
9585
Yayın yılı:
2005





CT Special Forces: Nemesis Strike oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) CT Special Forces: Nemesis Strike dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales CT Special Forces: Nemesis Strike klasörüne koyun.

3. Türkçe yama CT Special Forces: Nemesis Strike ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


CT Special Forces: Nemesis Strike oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve CT Special Forces: Nemesis Strike içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
ÖLDÜRMEK İÇİN VUR! Dünyanın en büyük askeri veya terörle mücadele oluşumlarından birinin askeri olarak oynayın ve bu dinamik çok oyunculu birinci şahıs nişancı oyununda başkalarına karşı
Nemesis Strike, iki kişilik, seçkin bir terörle mücadele ekibine liderlik etme fırsatına sahip olduğumuz "gizlilik" unsurlarına sahip fütüristik bir aksiyon/TPP oyunudur.
Özel Kuvvetler, Battlefield 2nin resmi uzantısıdır ve tamamen normal birlik savaşlarından çok farklı olan seçkin özel kuvvetler savaşını yansıtmaya odaklanır.
CT Special Forces 2 Back in the Trenches, 2002 sürümünün resmi devamı niteliğindedir ve atıcılar tarafından çok iyi karşılanmıştır.
Special Forces: Team X (“STX”), Özel Kuvvetler operatörlerinden oluşan elit mangalar arasında acımasız çatışmaların yaşandığı, ekip odaklı, 3.
Yorumlar
Yorum ekle