Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

CT Special Forces 2: Back in the Trenches Türkçe yama

21.07.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz CT Special Forces 2: Back in the Trenches! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir DECADE.

Oyun için türkçe yama metni CT Special Forces 2: Back in the Trenches (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: DECADE
Oyun açıklaması:
CT Special Forces 2 Back in the Trenches, 2002 sürümünün resmi devamı niteliğindedir ve atıcılar tarafından çok iyi karşılanmıştır. Bu devam oyunu oynanışta devrim niteliğinde bir değişiklik getirmiyor, çok benzer mekanizmalar sunuyor, ancak biraz yenilenmiş bir formda.

İndirme sayısı:
9860
Yayın yılı:
2003





CT Special Forces 2: Back in the Trenches oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) CT Special Forces 2: Back in the Trenches dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales CT Special Forces 2: Back in the Trenches klasörüne koyun.

3. Türkçe yama CT Special Forces 2: Back in the Trenches ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


CT Special Forces 2: Back in the Trenches oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve CT Special Forces 2: Back in the Trenches içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
ÖLDÜRMEK İÇİN VUR! Dünyanın en büyük askeri veya terörle mücadele oluşumlarından birinin askeri olarak oynayın ve bu dinamik çok oyunculu birinci şahıs nişancı oyununda başkalarına karşı
Özel Kuvvetler, Battlefield 2nin resmi uzantısıdır ve tamamen normal birlik savaşlarından çok farklı olan seçkin özel kuvvetler savaşını yansıtmaya odaklanır.
Driver 2: Back on the Streets (Sürücü 2: The Wheelman Is Back in North America), PS1de yayınlanan bir açık dünya araba aksiyon oyunudur.
Cossacks: Back To War for PC, Cossacks: European Warsın ikinci resmi genişleme paketidir;
Special Forces: Team X (“STX”), Özel Kuvvetler operatörlerinden oluşan elit mangalar arasında acımasız çatışmaların yaşandığı, ekip odaklı, 3.
Yorumlar
Yorum ekle