Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Combat Zone: Special Forces Türkçe yama

06.05.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Combat Zone: Special Forces, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Combat Zone: Special Forces (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: hezz
Oyun açıklaması:
ÖLDÜRMEK İÇİN VUR! Dünyanın en büyük askeri veya terörle mücadele oluşumlarından birinin askeri olarak oynayın ve bu dinamik çok oyunculu birinci şahıs nişancı oyununda başkalarına karşı yeteneklerinizi test edin.

İndirme sayısı:
8828
Yayın yılı:
2010





Combat Zone: Special Forces oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Combat Zone: Special Forces dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Combat Zone: Special Forces klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Combat Zone: Special Forces ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Combat Zone: Special Forces oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Combat Zone: Special Forces içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Combat Medic: Special Operations stüdyosu Legacy Interactive, mantıklı düşünme gerektiren aksiyon oyunu ve öğelerin özel bir karışımıdır.
Commonwealth Forces, Battlefront.comun eleştirmenlerce beğenilen Normandiya için Combat Mission Battle serisi WW2 kara harbi taktik simülasyonlarındaki ilk Modüldür.
Özel Kuvvetler, Battlefield 2nin resmi uzantısıdır ve tamamen normal birlik savaşlarından çok farklı olan seçkin özel kuvvetler savaşını yansıtmaya odaklanır.
CT Special Forces 2 Back in the Trenches, 2002 sürümünün resmi devamı niteliğindedir ve atıcılar tarafından çok iyi karşılanmıştır.
Special Forces: Team X (“STX”), Özel Kuvvetler operatörlerinden oluşan elit mangalar arasında acımasız çatışmaların yaşandığı, ekip odaklı, 3.
Yorumlar
Yorum ekle