Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Incredibles Türkçe yama

30.06.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik The Incredibles. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni The Incredibles (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: PHROZEN CREW
Oyun açıklaması:
Incredibles video oyunu, Pixar Animation Studiosun bir sonraki filminin benzersiz grafik stili ve mizahıyla birleştirilmiş yoğun süper kahraman aksiyonu ve macerasını içeriyor.

İndirme sayısı:
10459
Yayın yılı:
2004





The Incredibles oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Incredibles dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Incredibles klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Incredibles ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Incredibles oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Incredibles içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Hızlı Pixar maceralarında benzersiz karakterler olmak için Kinect™ kullanın.
iOS ve ANDde yayınlanan Super Powerboy, bağımsız stüdyo Pixel Blast tarafından üretilen sonsuz oynanabilirliğe sahip bir platform oyunudur.
LEGO The Incredibles, Travellers Tales tarafından geliştirilen aksiyon platform oyunları serisinin bir sonraki girişidir.
DreamWorks Animation filminin karakterlerini ve mizahını yakalayan, hikaye odaklı, 3.
Bir Pixar Animation Studios filmi olan Arabaların bir sonraki Walt Disney Pictures sunumunun tüm eğlencesini ve heyecanını yaşarken bitiş çizgisine doğru yarışın.
Yorumlar
Yorum ekle