Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

LEGO The Incredibles Türkçe yama

01.11.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz LEGO The Incredibles. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni LEGO The Incredibles (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: DECADE
Oyun açıklaması:
LEGO The Incredibles, Travellers Tales tarafından geliştirilen aksiyon platform oyunları serisinin bir sonraki girişidir. Başlık, The Incredibles film serisine dayanıyordu.

İndirme sayısı:
9922
Yayın yılı:
2018





LEGO The Incredibles oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) LEGO The Incredibles dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales LEGO The Incredibles klasörüne koyun.

3. Türkçe yama LEGO The Incredibles ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


LEGO The Incredibles oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve LEGO The Incredibles içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
LEGO Movie 2 Video Oyunu, The LEGO Movie 2: The Second Partın bir uyarlamasıdır ve 2014teki The LEGO Movie Video Gamein devamıdır.
PC, X360 vb. için LEGO The Hobbit, Hobbit film serisine dayanan ve LEGO oyunlarında uzmanlaşmış bir stüdyo olan Travelers Tales tarafından geliştirilen bir aksiyon oyunudur.
LEGO DC Super-Villains, DC evreninde geçen başka bir aksiyon-macera LEGO oyunudur.
Incredibles video oyunu, Pixar Animation Studiosun bir sonraki filminin benzersiz grafik stili ve mizahıyla birleştirilmiş yoğun süper kahraman aksiyonu ve macerasını içeriyor.
PC, PS4 vb. için LEGO Ninjago Film Video Oyunu, Travellers Takestan başka bir LEGO oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle