Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Flushed Away Türkçe yama

12.08.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Flushed Away, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama PHROZEN CREW.

Oyun için türkçe yama metni Flushed Away (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: PHROZEN CREW
Oyun açıklaması:
DreamWorks Animation filminin karakterlerini ve mizahını yakalayan, hikaye odaklı, 3. şahıs aksiyon-platform oyunu. Oyunlar ayrıca oyuna özgü yeni karakterler ve ortamlar içeriyor.

İndirme sayısı:
8944
Yayın yılı:
2006





Flushed Away oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Flushed Away dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Flushed Away klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Flushed Away ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Flushed Away oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Flushed Away içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Backyard Soccer bir spor oyunudur. PC versiyonunun geliştirilmesinden Humongous Entertainment sorumluyken, PlayStation Edition 1in geliştirilmesi Runecrafttaki ekip tarafından üstlenildi.
Edge of Space, bilim kurgu ortamında bir platform sanal alanıdır. Oyun HandyMan Studios tarafından geliştirilmiştir.
En sevdiğiniz DreamWorks® Animation karakterleri ilk kez bir araya getirilirken çılgın, vahşi ve harika bir kart yarışı eylemi için sürücü koltuğuna geçin!
Stormworks: Search and Destroy, 2020 arcade simülatörü Stormworks: Build and Rescue için bir DLCdir.
Incredibles video oyunu, Pixar Animation Studiosun bir sonraki filminin benzersiz grafik stili ve mizahıyla birleştirilmiş yoğun süper kahraman aksiyonu ve macerasını içeriyor.
Yorumlar
Yorum ekle