Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

7th Legion Türkçe yama

24.04.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik 7th Legion. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama DBH.

Oyun için türkçe yama metni 7th Legion (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: DBH
Oyun açıklaması:
7th Legion, Güney Afrikalı stüdyo Vision tarafından Epic Megagames ile ortaklaşa oluşturulan ve iki fraksiyonun karşı karşıya geldiği Yedi Lejyon ve Seçilmiş adlı gerçek zamanlı bir stratejidir.

İndirme sayısı:
10704
Yayın yılı:
1997





7th Legion oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) 7th Legion dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales 7th Legion klasörüne koyun.

3. Türkçe yama 7th Legion ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


7th Legion oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve 7th Legion içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Fallen Legion: Rise to Glory / Fallen Legion Revenants, Fallen Legion etiketi altında (başlığın önerdiğinin aksine) üç aksiyon RPGsinin bir derlemesidir.
PC için Fallen Legion+ iki oyundan oluşur: Fallen Legion: Sins of an Empire ve Fallen Legion: Flames of Rebellion.
Re-Legion, gerçek zamanlı bir siberpunk strateji oyunudur. Oyun Polonyalı bir stüdyo olan Ice Cide Games tarafından geliştirildi ve 1C şirketi tarafından desteklendi.
The Cult of Mithras, Legion Arena için yalnızca dijital olarak indirilebilen mini bir genişleme paketidir.
CrossFire: Legion, CrossFire adlı popüler FPS serisi için yaratılmış, bir bilim kurgu evreninde geçen gerçek zamanlı bir strateji oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle