Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Wing Commander: The Secret Missions 2 Crusade Türkçe yama

07.04.2023
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Wing Commander: The Secret Missions 2 Crusade. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir FAiRLiGHT.

Oyun için türkçe yama metni Wing Commander: The Secret Missions 2 Crusade (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: FAiRLiGHT
Oyun açıklaması:
İnsanlığın barışçıl odaklı, kuş benzeri Firekkan ile üçüncü bir ırkla karşılaştığı Wing Commander uzay simülatörüne ikinci ekleme.

İndirme sayısı:
9283
Yayın yılı:
1990





Wing Commander: The Secret Missions 2 Crusade oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Wing Commander: The Secret Missions 2 Crusade dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Wing Commander: The Secret Missions 2 Crusade klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Wing Commander: The Secret Missions 2 Crusade ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Wing Commander: The Secret Missions 2 Crusade oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Wing Commander: The Secret Missions 2 Crusade içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
1990 yılında Origin tarafından yaratılan Wing Commander, uzay simülatörlerinin geliştirilmesi için yeni yollar belirledi.
Kanat Komutanı II uzay simülatörüne ikinci ekleme, Özel Harekat 1de gerçekleştirdiğimiz Konfederasyon Karşı İstihbarat faaliyetlerimizin doğrudan devamıdır.
Wing Commanderın birinci ve ikinci bölümünün popülerlik dalgasında Origin, Wing Commander: Academy hayranlarını mutlu etmeye karar verdi.
Yorumlar
Yorum ekle