Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Wing Commander II: Special Operations 2 Türkçe yama

17.06.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Wing Commander II: Special Operations 2! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama CRUDE.

Oyun için türkçe yama metni Wing Commander II: Special Operations 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: CRUDE
Oyun açıklaması:
Kanat Komutanı II uzay simülatörüne ikinci ekleme, Özel Harekat 1de gerçekleştirdiğimiz Konfederasyon Karşı İstihbarat faaliyetlerimizin doğrudan devamıdır.

İndirme sayısı:
10112
Yayın yılı:
1991





Wing Commander II: Special Operations 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Wing Commander II: Special Operations 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Wing Commander II: Special Operations 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Wing Commander II: Special Operations 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Wing Commander II: Special Operations 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Wing Commander II: Special Operations 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Combat Medic: Special Operations stüdyosu Legacy Interactive, mantıklı düşünme gerektiren aksiyon oyunu ve öğelerin özel bir karışımıdır.
Wing Commanderın birinci ve ikinci bölümünün popülerlik dalgasında Origin, Wing Commander: Academy hayranlarını mutlu etmeye karar verdi.
Speech Pack, Wing Commander serisinin bir parçası olan ekonomik unsurlara sahip bir uzay simülatörü olan Privateera özel bir eklentidir.
Bir Özel Kuvvetler efsanesi olmak için gerekenlere sahip olduğunuzu mu düşünüyorsunuz?
Yorumlar
Yorum ekle