Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Wing Commander Türkçe yama

14.01.2023
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Wing Commander. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Wing Commander (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: PCSEVEN
Oyun açıklaması:
1990 yılında Origin tarafından yaratılan Wing Commander, uzay simülatörlerinin geliştirilmesi için yeni yollar belirledi. Bu sadece modern grafik ve müzik tekniklerinin kullanılmasından kaynaklanmıyordu (VGA modunu kullanan ilk oyunlardan biriydi ve Sound Blaster kartlarıyla çalışacak şekilde optimize edildi).

İndirme sayısı:
10215
Yayın yılı:
1990





Wing Commander oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Wing Commander dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Wing Commander klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Wing Commander ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Wing Commander oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Wing Commander içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Kanat Komutanı II uzay simülatörüne ikinci ekleme, Özel Harekat 1de gerçekleştirdiğimiz Konfederasyon Karşı İstihbarat faaliyetlerimizin doğrudan devamıdır.
Wing Commanderın birinci ve ikinci bölümünün popülerlik dalgasında Origin, Wing Commander: Academy hayranlarını mutlu etmeye karar verdi.
Speech Pack, Wing Commander serisinin bir parçası olan ekonomik unsurlara sahip bir uzay simülatörü olan Privateera özel bir eklentidir.
Yorumlar
Yorum ekle