Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Undead Knights Türkçe yama

19.01.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Undead Knights. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir METROiD.

Oyun için türkçe yama metni Undead Knights (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: METROiD
Oyun açıklaması:
Undead Knights, masal diyarını keşfettiğimiz ve düşmanların toplu imhasına katıldığımız bir macera aksiyon oyunudur. Tecmonun çalışmaları için tek hedef platform PlayStation Portable konsoludur.

İndirme sayısı:
9728
Yayın yılı:
2009





Undead Knights oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Undead Knights dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Undead Knights klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Undead Knights ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Undead Knights oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Undead Knights içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Cesur Şövalyeler şehre geri döndü! Knights-The Magic Medicine, kült Polonyalı çizgi romana dayanan çok popüler Knights-Learn to fly oyununun devamı niteliğindedir.
Knights of the Nine, PC sürümünü özellikle PlayStation 3 sürümü için hazırlanan yeni öğelerle genişleten The Elder Scrolls IV: Oblivionın ilk tam teşekküllü eklentisidir.
Sky Knights, bağımsız bir geliştirici olan Hampus Bankler tarafından geliştirilen ve PCde yayınlanan çevrimiçi bir aksiyon oyunudur.
Undead Storm Nightmare, dinamik bir izometrik görüşlü nişancı olan başrolde zombi oyunlarında uzmanlaşmış bir Japon stüdyosu G-Styledır.
Knights of Pen & Paper 2, PC, AND ve iOSta yayınlanan bir komedi RPGsidir.
Yorumlar
Yorum ekle