Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Wipeout: Create & Crash Türkçe yama

15.02.2023
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Wipeout: Create & Crash. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Wipeout: Create & Crash (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: WDYL-WTN
Oyun açıklaması:
Wipeout: Create & Crash, X360, WiiU, vb. üzerinde yayınlandı, abc Wipeoutta yayınlanan popüler Amerikan TV programı tarafından lisanslanan bir dizi gündelik atari oyununun dördüncü bölümüdür.

İndirme sayısı:
9888
Yayın yılı:
2013





Wipeout: Create & Crash oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Wipeout: Create & Crash dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Wipeout: Create & Crash klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Wipeout: Create & Crash ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Wipeout: Create & Crash oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Wipeout: Create & Crash içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
WipEout: PS4 için Omega Koleksiyonu, beşinci neslin doğuşundan itibaren PlayStation konsollarına adanmış fütüristik yarış oyunlarının yeni bir bölümüdür.
Doritos Crash Course 2, XBLAnın hit Doritos Crash Courseun devamı niteliğindedir.
PS one, 1994ün sonunda Avrupaya ilk geldiğinde, özellikle oyun dünyasının dikkatini çeken, Wipeout adlı süper hızlı fütürist bir yarışçı olan bir lansman oyunu vardı.
Yaz heyecanları ve Kış soğukları! Big Balls daha da çılgın ve çılgın aile eğlencesiyle geri döndü!
Wipeout 3, yerçekimi önleyici sürüşe sahip süper hızlı arabaların rekabet ettiği bilim kurgu gerçeklerinde geçen bir dizi dinamik yarış oyununun bir sonraki bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle