Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

WipEout: Omega Collection Türkçe yama

01.09.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik WipEout: Omega Collection. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: DimitarSerg, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni WipEout: Omega Collection (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: DimitarSerg
Oyun açıklaması:
WipEout: PS4 için Omega Koleksiyonu, beşinci neslin doğuşundan itibaren PlayStation konsollarına adanmış fütüristik yarış oyunlarının yeni bir bölümüdür.

İndirme sayısı:
9065
Yayın yılı:
2017





WipEout: Omega Collection oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) WipEout: Omega Collection dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales WipEout: Omega Collection klasörüne koyun.

3. Türkçe yama WipEout: Omega Collection ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


WipEout: Omega Collection oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve WipEout: Omega Collection içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
WipEout, türünün en popüler serilerinden birine yol açan fütüristik bir yarış oyunudur ve serinin çoğunlukla Sony konsollarında yayınlanan sonraki sürümleri, yarış oyunları için sıklıkla yeni grafik
WipEout® Pulse, bu beğenilen seriden beklenen yüksek oktanlı, adrenalin dolu, saatte 800 kilometre aksiyona yenilikçi yeni pistler, fütüristik gemiler, yüksek teknoloji silahlar ve etkileyici yedi
Wipeout 3, yerçekimi önleyici sürüşe sahip süper hızlı arabaların rekabet ettiği bilim kurgu gerçeklerinde geçen bir dizi dinamik yarış oyununun bir sonraki bölümüdür.
Omega Labyrinth Z, 2015 yılındaki Omega Labyrinthin devamı niteliğindedir.
PlayStation Vitanın gelişmiş kontrolleriyle yerçekimi önleyici yarışların heyecanını ve hızını yaşayın.
Yorumlar
Yorum ekle