Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

WipEout 2048 Türkçe yama

26.07.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız WipEout 2048. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni WipEout 2048 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: AGAiN
Oyun açıklaması:
PlayStation Vitanın gelişmiş kontrolleriyle yerçekimi önleyici yarışların heyecanını ve hızını yaşayın. 23. yüzyıl yarışları için optimize edilmiş, 10 yeni pistte 8 oyuncuya kadar yarışabilirsiniz.

İndirme sayısı:
8630
Yayın yılı:
2012





WipEout 2048 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) WipEout 2048 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales WipEout 2048 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama WipEout 2048 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


WipEout 2048 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve WipEout 2048 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
WipEout: PS4 için Omega Koleksiyonu, beşinci neslin doğuşundan itibaren PlayStation konsollarına adanmış fütüristik yarış oyunlarının yeni bir bölümüdür.
City 2048, mobil cihazlarda kullanılabilen bir bulmaca oyunudur. Oyun ücretsiz olarak sunulmaktadır ve herhangi bir mikro işlemi yoktur.
Saf Hız. Saf Yoğunluk. Saf Silinme. 2197 yılında sadece iki şey önemlidir: Zafer ve Hayatta Kalma.
WipEout® Pulse, bu beğenilen seriden beklenen yüksek oktanlı, adrenalin dolu, saatte 800 kilometre aksiyona yenilikçi yeni pistler, fütüristik gemiler, yüksek teknoloji silahlar ve etkileyici yedi
Wipeout 3, yerçekimi önleyici sürüşe sahip süper hızlı arabaların rekabet ettiği bilim kurgu gerçeklerinde geçen bir dizi dinamik yarış oyununun bir sonraki bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle