Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Wipeout 2 Türkçe yama

14.04.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Wipeout 2! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama pHrOzEn HeLL.

Oyun için türkçe yama metni Wipeout 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: pHrOzEn HeLL
Oyun açıklaması:
Yaz heyecanları ve Kış soğukları! Big Balls daha da çılgın ve çılgın aile eğlencesiyle geri döndü! Favori, komik karakterinizi seçin! Hem Yaz hem de Kış kurslarında hızlanın, vurun ve hızlanın!

İndirme sayısı:
10345
Yayın yılı:
2011





Wipeout 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Wipeout 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Wipeout 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Wipeout 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Wipeout 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Wipeout 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Saf Hız. Saf Yoğunluk. Saf Silinme. 2197 yılında sadece iki şey önemlidir: Zafer ve Hayatta Kalma.
PS one, 1994ün sonunda Avrupaya ilk geldiğinde, özellikle oyun dünyasının dikkatini çeken, Wipeout adlı süper hızlı fütürist bir yarışçı olan bir lansman oyunu vardı.
Wipeout: Create & Crash, X360, WiiU, vb. üzerinde yayınlandı, abc Wipeoutta yayınlanan popüler Amerikan TV programı tarafından lisanslanan bir dizi gündelik atari oyununun dördüncü bölümüdür.
Wipeout 3, yerçekimi önleyici sürüşe sahip süper hızlı arabaların rekabet ettiği bilim kurgu gerçeklerinde geçen bir dizi dinamik yarış oyununun bir sonraki bölümüdür.
PlayStation Vitanın gelişmiş kontrolleriyle yerçekimi önleyici yarışların heyecanını ve hızını yaşayın.
Yorumlar
Yorum ekle