Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Taito Legends Power-Up Türkçe yama

21.05.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Taito Legends Power-Up. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama ArCADE sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Taito Legends Power-Up (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: ArCADE
Oyun açıklaması:
Taito Legends Power-Up, serinin bir cep versiyonudur ve oyunculara Japon şirketi Taito Corporationın eski elektronik eğlence hitlerini hatırlatmak için tasarlanmıştır.

İndirme sayısı:
9652
Yayın yılı:
2006





Taito Legends Power-Up oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Taito Legends Power-Up dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Taito Legends Power-Up klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Taito Legends Power-Up ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Taito Legends Power-Up oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Taito Legends Power-Up içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sam Power: Footballer, çoğunlukla genç oyunculara ayrılmış, çizgi roman benzeri stillere sahip, karmaşık olmayan bir spor oyunudur.
Ben 10: Power Trip, Ben 10 animasyon serisi lisansına dayanan başka bir aksiyon macera oyunudur.
Kötülük Dünyayı tehdit ettiğinden beri, onu korumaya yeminli Power Rangers ekipleri var.
Taito Legends, çoğu hala jetonlu makinelerde piyasaya sürülen son derece popüler eski video oyunları setlerinin bir başka temsilcisidir.
Power Rangers: Super Legends, WET ve Spider-Man: Friend or Foe yapımlarından da sorumlu olan Artifical Mind & Movement stüdyosu tarafından yaratıldı.
Yorumlar
Yorum ekle