Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Sam Power: Footballer Türkçe yama

08.09.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Oyun için türkçe yama sunuyoruz Sam Power: Footballer! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama PSC sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Sam Power: Footballer (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: PSC
Oyun açıklaması:
Sam Power: Footballer, çoğunlukla genç oyunculara ayrılmış, çizgi roman benzeri stillere sahip, karmaşık olmayan bir spor oyunudur. Oyun, Ubisoftun bir yan kuruluşu olan Tectoy Digitalde oluşturuldu.

İndirme sayısı:
8255
Yayın yılı:
2009





Sam Power: Footballer oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Sam Power: Footballer dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Sam Power: Footballer klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Sam Power: Footballer ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Sam Power: Footballer oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Sam Power: Footballer içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Street Power Football, sokak versiyonunda futbola odaklanan bir spor oyunudur.
Power Rangers: The Wild Force, elbette genç izleyiciler için başlık serisinde modellenen basit bir el becerisi oyunudur.
Taito Legends Power-Up, serinin bir cep versiyonudur ve oyunculara Japon şirketi Taito Corporationın eski elektronik eğlence hitlerini hatırlatmak için tasarlanmıştır.
MLB Power Pros bir çizgi beyzbol oyunudur. Aynı zamanda Japonyada son derece popüler olan ürün serisinin bir başka temsilcisidir.
Yu-Gi-Oh! Power of Chaos, aynı adlı popüler anime serisinden gelen Yu-Gi-Oh!
Yorumlar
Yorum ekle