Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

iO Türkçe yama

06.08.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, iO, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir HAZE, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni iO (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: HAZE
Oyun açıklaması:
iO, AND, iOS vb. üzerinde kullanılabilen soyut bir platform oyunudur. Oyun, diğerlerinin yanı sıra Turmoilin ekip geliştiricileri olan Gamious stüdyosu tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
9195
Yayın yılı:
2014





iO oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) iO dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales iO klasörüne koyun.

3. Türkçe yama iO ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


iO oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve iO içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Giant Cop for PC, diğerlerinin yanı sıra Ultimate Mortal Kombatın yaratıcıları olan Other Ocean Interactivein sıra dışı bir yapımıdır.
PSV ve PS4te yayınlanan Final Horizon, bir kule savunma strateji oyunudur.
Mysterious Island, diğerlerinin yanı sıra ünlü Mortyrin yaratılmasını borçlu olduğumuz insanları da içeren Polonyalı geliştirme stüdyosu Calarisin ilk oyunudur.
Sondaj Platformu Simülatörü, petrol çıkarma üzerinde çalışmanın sırlarını tanımanıza izin veren sıra dışı bir simülasyon oyunudur.
Pioner, bağımsız Rus stüdyosu GFA Gamesin ilk oyunudur. Bu, diğerlerinin yanı sıra S.
Yorumlar
Yorum ekle