Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Pioner Türkçe yama

14.07.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Pioner. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir EMBRACE, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Pioner (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: EMBRACE
Oyun açıklaması:
Pioner, bağımsız Rus stüdyosu GFA Gamesin ilk oyunudur. Bu, diğerlerinin yanı sıra S.T.A.L.K.E.R.den ilham alan birinci şahıs nişancı MMO oyunudur.

İndirme sayısı:
9200
Yayın yılı:
2023





Pioner oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Pioner dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Pioner klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Pioner ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Pioner oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Pioner içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Summer in Mara, portföyünde diğerlerinin yanı sıra türle ilgili Deiland adlı oyunu içeren İspanyadan bağımsız bir ekip olan Chibig stüdyosu tarafından geliştirilen, RPG öğeleriyle zenginleştirilmiş
Beyond Sunset, 90ların FPS oyunlarından ilham alan ve RPG unsurlarıyla zenginleştirilmiş birinci şahıs nişancı oyunudur.
Birinci şahıs nişancı Lost Legion, 2563 yılında Beta Lyrae sistemindeki bir gezegende geçen kadro odaklı birinci şahıs perspektif nişancı oyunudur.
Five to Nine, Max Payne, Alan Wake ve Quantum Break üzerinde çalışan Remedy Entertainmentın eski başkanı Matias Myllyrinne tarafından 2018de kurulan bağımsız Fin stüdyosu Redhill Gamesin ilk projesi
PolyRace, F-Zero, TrackMania ve Race the Sun gibi oyunlardan ilham alan PC için fütüristik bir yarış oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle