Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Eternity Warriors 4 Türkçe yama

22.11.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Eternity Warriors 4, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama PSC sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Eternity Warriors 4 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: PSC
Oyun açıklaması:
Eternity Warriors 4, bir hacknslash RPG oyunudur. Yapım Glu Mobile (örneğin, Blood & Glory serisinin yaratıcıları) tarafından geliştirildi ve mikro dönüşümlü oynaması ücretsiz bir modelde mevcut.

İndirme sayısı:
10404
Yayın yılı:
2015





Eternity Warriors 4 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Eternity Warriors 4 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Eternity Warriors 4 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Eternity Warriors 4 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Eternity Warriors 4 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Eternity Warriors 4 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, PS4 ve XONE için Pillars of Eternity, Obsidian Entertainmentın tamamen bağımsız ilk yapımı.
Time and Eternity (org. Tokyo to Towa), bu türün en karakteristik özelliklerini birleştiren geleneksel bir jRPG oyunudur.
PC, PS4 vb. için Edge of Eternity, sıra tabanlı bir dövüş sistemine sahip üçüncü şahıs aksiyon-RPGdir.
Heart of Eternity, aksiyon ve rol yapma unsurları arasında ağırlıklı bir dengeye sahip bir üçüncü şahıs aksiyon/RPG oyunudur.
Pillars of Eternity: PC için yayınlanan The White March Part I, Obsidian Entertainment stüdyosundan CRPGnin Pillars of Eternity başlıklı ilk büyük genişletmesidir;
Yorumlar
Yorum ekle