Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Edge of Eternity Türkçe yama

02.03.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Edge of Eternity. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir FAiRLiGHT.

Oyun için türkçe yama metni Edge of Eternity (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: FAiRLiGHT
Oyun açıklaması:
PC, PS4 vb. için Edge of Eternity, sıra tabanlı bir dövüş sistemine sahip üçüncü şahıs aksiyon-RPGdir. Oyun, jRPGlerin en iyi yönlerini ortaçağ stilistikleri ve steampunk alt türünün unsurlarıyla birleştiriyor.

İndirme sayısı:
10078
Yayın yılı:
2021





Edge of Eternity oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Edge of Eternity dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Edge of Eternity klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Edge of Eternity ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Edge of Eternity oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Edge of Eternity içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Time and Eternity (org. Tokyo to Towa), bu türün en karakteristik özelliklerini birleştiren geleneksel bir jRPG oyunudur.
Eternity Warriors 4, bir hacknslash RPG oyunudur. Yapım Glu Mobile (örneğin, Blood & Glory serisinin yaratıcıları) tarafından geliştirildi ve mikro dönüşümlü oynaması ücretsiz bir modelde mevcut.
Lucy: The Eternity She Dilediği PCde yayınlandı, Modern Görsel Sanatlar Laboratuvarı tarafından hazırlanmış bir görsel romandır.
Heart of Eternity, aksiyon ve rol yapma unsurları arasında ağırlıklı bir dengeye sahip bir üçüncü şahıs aksiyon/RPG oyunudur.
Pillars of Eternity: PC için yayınlanan The White March Part I, Obsidian Entertainment stüdyosundan CRPGnin Pillars of Eternity başlıklı ilk büyük genişletmesidir;
Yorumlar
Yorum ekle