Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

DiRT 4 Türkçe yama

29.03.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız DiRT 4. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: CHAOS!, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni DiRT 4 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: CHAOS!
Oyun açıklaması:
PC, PS4 ve XONE için DiRT 4, Codemasters Software tarafından geliştirilen popüler yarış oyunları serisinin bir başka bölümüdür. Franchise, klasik Colin McRae Rally serisinin manevi varisi olarak kabul edilir.

İndirme sayısı:
8090
Yayın yılı:
2017





DiRT 4 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) DiRT 4 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales DiRT 4 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama DiRT 4 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


DiRT 4 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve DiRT 4 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
DiRT Showdown, Codemastersın PC, X360 ve PS3 yarış oyunlarının özel bir bölümüdür.
PC, PS4 ve XONE için DiRT Rally, araba rallileri içeren popüler oyun serisinin bir sonraki bölümüdür.
PC, PSP vb. için Colin McRae DiRT 3, ölen bir İskoç ralli sürücüsünün adını taşıyan bir dizi yarış oyununun başka bir bölümüdür.
DIRT: Colin McRae Off-Road, 1998de oluşturulan ve o zamandan beri ünlü İskoç yarış pilotunun adıyla markalaşan PC, X360 ve PS3 için en çok satan yarış oyunu serisinin fiili bir başka bölümüdür.
Colin McRae: Codemastersın çok başarılı yarış prodüksiyonunun devamı olan PC, PS3 ve X360 için DiRT 2, bir dizi dinamik off-road turnuvasında yer almamızı sağlıyor.
Yorumlar
Yorum ekle