Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

DiRT Rally Türkçe yama

26.02.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız DiRT Rally. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir EXPLOSiON, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni DiRT Rally (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: EXPLOSiON
Oyun açıklaması:
PC, PS4 ve XONE için DiRT Rally, araba rallileri içeren popüler oyun serisinin bir sonraki bölümüdür. İngiliz stüdyo Codemasters, döngünün önceki oyunlarının yanı sıra üretimi oluşturmaktan da sorumludur;

İndirme sayısı:
8032
Yayın yılı:
2015





DiRT Rally oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) DiRT Rally dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales DiRT Rally klasörüne koyun.

3. Türkçe yama DiRT Rally ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


DiRT Rally oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve DiRT Rally içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, PS4 ve XONE için F1 2017, Codemasters (her şeyden önce DiRT Rally ve Colin McRae Rally serisinin yaratıcıları) tarafından Formula One lisansına dayalı olarak geliştirilen bir dizi yarış oyununun
DiRT Showdown, Codemastersın PC, X360 ve PS3 yarış oyunlarının özel bir bölümüdür.
DiRT 5, ralliye adanmış iyi bilinen yarış döngüsünün bir başka parçasıdır.
PC, PSP vb. için Colin McRae DiRT 3, ölen bir İskoç ralli sürücüsünün adını taşıyan bir dizi yarış oyununun başka bir bölümüdür.
DIRT: Colin McRae Off-Road, 1998de oluşturulan ve o zamandan beri ünlü İskoç yarış pilotunun adıyla markalaşan PC, X360 ve PS3 için en çok satan yarış oyunu serisinin fiili bir başka bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle