Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

City of Heroes Türkçe yama

28.11.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, City of Heroes, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir ArCADE.

Oyun için türkçe yama metni City of Heroes (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: ArCADE
Oyun açıklaması:
Yükselen şehir manzaralarının üzerinde yükselin, nemli yeraltı inlerinde haydut çeteleriyle savaşın ve Paragon Citynin sokaklarında, otoyollarında ve arka sokaklarında devam eden adalet arayışınıza devam edin.

İndirme sayısı:
10888
Yayın yılı:
2004





City of Heroes oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) City of Heroes dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales City of Heroes klasörüne koyun.

3. Türkçe yama City of Heroes ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


City of Heroes oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve City of Heroes içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
AND ve iOSta yayınlanan City Island 3, basit bir ekonomik stratejinin şehir kurucuları türüne ait üçüncü tam teşekküllü versiyonudur.
Şehir Otobüsü bir otobüs simülatörü DEĞİLDİR. Kurallara uymak istiyorsanız, güvenli bir şekilde sürün ve yolcularınızı üzmeden başka bir oyun bulun.
Hikaye, kahramanımız Kitty Whiteın The Big Cityde iz bırakmaya çalışmak için Sanrio Kasabasındaki evini terk ettiğini bulur.
River City Girls Zero, Batıda River City olarak bilinen Kunio-kun adlı Japon beatem up serisinin bir yan ürünü ve River City Girls alt döngüsünün bir ön bölümüdür.
City of Titans, PC için bir MMORPG ve The Phoenix Projectin bir parçasıdır.
Yorumlar
Yorum ekle